Zaalveger – Zachte bezem – Kokosharen – 90 centimeter

"Vanwege de ruime breedte van deze zachte bezem is deze Talen Tools uitvoering ook als zaalveger bruikbaar. De extra brede uitvoering helpt jou om in een mum van tijd toch een groot oppervlakte te vegen. Denk bijvoorbeeld aan een gladde vloer in een aula, gymzaal, of in een magazijn. De zachte kokosharen zijn geschikt voor gebruik op gladde vloeren of betonvloeren. In tegenstelling tot de harde synthetische borstelharen, maakt deze extra brede bezem geen krassen op de vloer. Deze zaalveger wordt geleverd exclusief steel. Je monteert een steel van 28 millimeter in de opening van de zaalbezem.

Waarom worden bezems gemaakt van kokos?
Deze zaalveger bestaat uit kokos omdat de vezels bijzonders sterk en slijtvast zijn. Bij een juist gebruik gaat de bezem dan ook nog jaren mee. De haren kunnen bovendien wat gewicht verdragen. Het is dus niet heel schadelijk om de bezem gewoon op de bezemharen te laten staan. Toch helpt het wel als je de zaalveger opbergt met behulp van een gereedschapsklem. Of plaats de bezem ondersteboven in een houder. Kokosharen zijn ook bijzonder licht, waardoor het vegen met deze brede bezem niet al te intensief aanvoelt.

Zaalveger zonder steel
Doordat deze uitvoering zonder steel geleverd wordt, heb je zelf de keuze om een steel naar wens te kiezen. In het assortiment van Talen Tools vind je verschillende steellengtes terug. Deze stelen zijn vaak gemaakt van essenhout. Dit essenhout is zeer duurzaam, mede door een waxbescherming. Deze wax dringt tot in de nerven door, waardoor het hout sterk blijft. Kies je voor een lange steel? Dan heb je een groot bereik, waardoor je wat sneller veegt. Let erop dat je dan de schouders niet overstrekt. Een kortere steel geeft je meer controle. Omdat het vegen geen hele zware opdracht is, is de steellengte minder bepalend voor eventuele fysieke ongemakken in de (onder)rug.

Voordelen van de Talen Tools zaalveger

• Zeer brede veger voor aula’s, (gym)zalen en magazijnen
• Maakt geen krassen op de vloer
• Zelf een comfortabele steel kiezen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment."

Meer informatie
Artikelnummer1510
Eancode8710374325921
EenheidStuks
€ 15,95
Meer informatie
Gewicht1.620 gram
Hoogte112 mm
Diepte96 mm
Breedte928 mm
KeurmerkFSC Hout SGSCH-COC-006839 | FSC 100%

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools