Tuinnet – Gaasnet – Vijvernet – Groen – 5 x 2 meter

Gebruik een tuinnet van AVR Tools om je gewassen, bomen en planten in de tuin of moestuin te beschermen. Voor de compactere (moes)tuinen is dit formaat van 5 x 2 meter geschikt. Heb je een grotere tuin? Overweeg dan om te kiezen voor een groter tuinnet. AVR Tools biedt verschillende afmetingen aan van tuinnetten. Deze netten zijn gemaakt van licht kunststof. Licht van gewicht, waardoor het installeren een fluitje van een cent is. Bovendien waait een tuinnet ook minder snel los, wanneer het gewicht niet zo groot is. Een ander voordeel van dit kunststof: het tuinnet gebruik je in alle weersomstandigheden. Droog, zonnig, nat, warm of koud: dit tuinnet is er tegen bestand.

Waarom moet ik kiezen voor een tuinnet?
Fruitbomen, planten en verschillende bloemen kunnen in trek zijn bij vogels. Wil je dat vogels jouw tuin niet beschadigen? Dan is het aanbrengen van een tuinnet een handige en makkelijke oplossing om jouw bomen en planten te beschermen. Bovendien kost het weinig inspanning. Plaats je het tuinnet op de juiste manier, dan heb je er normaal gesproken weinig omkijken meer naar. Een tuinnet voorkomt de toegang tot je gewassen en bomen. Hierdoor kunnen ze ongestoord en gezond verder groeien. Soms kan een tuinnet ook helpen om een kruisbestuiving te voorkomen, omdat het insecten weghoudt.

Kan ik een tuinnet als vijvernet gebruiken?
Omdat het materiaal weerbestendig en licht van gewicht is, kan een tuinnet ook perfect als een vijvernet worden gebruikt. Let er bij het installeren op dat het tuinnet strak staat. Zo komt het tuinnet niet in het water en kunnen vissen en waterplanten er niet in verstrikt raken. Bovendien hebben reigers en andere vogels helemaal geen kans, als het net iets boven het wateroppervlak hangt. Naast die bescherming tegen vogels, beschermt het net ook tegen vallende bladeren en ander afval. Door de fijnmazige structuur zal het grootste deel van de bladeren niet in het water vallen. Het water oogt netjes en blijft bovendien zo ook langer schoon.

Voordelen van het AVR Tools tuinnet 5 x 2 meter

• Van weerbestendig en lichtgewicht materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet

Meer informatie
ArtikelnummerTN52
Eancode8712448294737
EenheidStuks
€ 4,59
Meer informatie
Gewicht90 gram
Hoogte58 mm
Diepte85 mm
Breedte85 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools