Tuinnet – Gaasnet – Vijvernet – Groen – 10 x 4 meter

Beschik je over een grote moestuin of staan er in jouw tuin bomen, planten of gewassen die bescherming tegen vogels nodig hebben? Gebruik dit grote tuinnet van AVR Tools, met een ruime afmeting van 10 x 4 meter. Ondanks deze afmetingen, blijft het tuinnet licht van gewicht. De lichte kunststof is bovendien weerbestendig en het hele jaar door te gebruiken in de tuin. Dat het gewicht minimaal is, is belangrijk om de groei van de bomen, gewassen en planten niet te belemmeren. De groene kleur zorgt dat het tuinnet niet te veel opvalt in de tuin.

Tuinnet te gebruiken als vijvernet
In de moestuin of tuin biedt een tuinnet een handige bescherming. Ook voor de vijver is soms bescherming gevraagd. Waterplanten en vissen kunnen vaak wel bescherming gebruiken tegen reigers en andere vogels. Door het tuinnet over het water te plaatsen, voorkom je dat vissen worden opgegeten en dat waterplanten worden aangevreten. Zorg dat het vijvernet enigszins strak over het water wordt gespannen, zo komt de kunststof niet in het water zelf te liggen. Bovendien haal je planten en ander vuil ook makkelijker van het net af, wanneer het net strakgespannen staat. Het net geeft dus bescherming tegen vogels, maar voorkomt ook dat bladeren en ander groot vuil in het water kunnen waaien.

Kies het juiste type tuinnet
Tuinnetten zijn er in verschillende varianten en afmetingen. Zo zijn er insectennetten met zeer kleine mazen. Dit tuinnet biedt voornamelijk bescherming tegen vogels. Een net maakt planten en gewassen ook voor insecten lastiger te bereiken. Wil je echter meer zekerheid dat je tuinnet helemaal geen insecten door laat? Dan is een keuze voor een specifiek insectennet raadzaam. Bij het plaatsen moet je voorkomen dat het tuinnet de groei van de planten en gewassen kan tegenhouden. Zorg voor een stevige bevestiging, zodat het net niet snel loswaait door de wind. Een stevige bevestiging levert je een hoop gemak op in de toekomst.

Voordelen van het AVR Tools tuinnet 10 x 4 meter
• Van weerbestendig en lichtgewicht materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet

Meer informatie
ArtikelnummerTN104
Eancode8712448422239
EenheidStuks
€ 13,95
Meer informatie
Gewicht260 gram
Hoogte54 mm
Diepte180 mm
Breedte180 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools