Tuinnet – Gaasnet – Vijvernet – Groen – 10 x 2 meter

Bescherm je gewassen, bomen, bloemen of planten met dit grote tuinnet van AVR Tools. Met een afmeting van 10 x 2 meter bestrijkt dit gaasnet een groot oppervlakte. Het tuinnet voorkomt dat vogels gewassen, bloemen of planten beschadigen. Door de groene kleur gaat het tuinnet normaliter mooi op in de omgeving van de tuin. Het fijnmazige netpatroon biedt genoeg bescherming tegen de vogels. Door de lengte van 10 meter, lukt het ook om de wat hogere fruitbomen volledig af te dekken. Het materiaal van dit kunststof tuinnet is licht van gewicht en weerbestendig. Je plaatst het tuinnet dus probleemloos in alle jaargetijden.

Tuinnet ook geschikt voor gebruik in de vijver
Een tuinnet beschermt op een droge ondergrond, maar kan ook ingezet worden op het water. Bescherm je vissen of andere waterdieren tegen de komst van reigers of andere vogels, door de waterlaag te bedekken met dit groene tuinnet. Een tuinnet gebruik je in dit geval ook handig als vijvernet. Een ander voordeel van het afdekken van je vijver? Er komt minder snel vuil en bladafval in het water. Het vijvernet vangt dit op, waardoor het water ook langer schoon blijft. Heb je waterplanten in je vijver? Het vijvernet biedt ook bescherming aan je waterplanten.

Waar moet ik op letten bij het plaatsen van een tuinnet?
Zorg allereerst dat je kiest voor het juiste type net. Dit tuinnet is ontwikkeld om vogels af te weren. Wil je insecten afweren? Dan is een specifiek insectennet wellicht een betere optie. De mazen van dit net zijn nog kleiner, waardoor ook insecten niet zomaar bij jouw bomen, planten of gewassen komen. Heb je besloten welk type net je gebruikt? Zorg dan dat je net groot genoeg is. Kies liever een iets te ruim formaat, zodat je altijd nog kunt inkorten of een deel van het net kunt afknippen. Maak het net goed vast. De kans dat het wegwaait of loskomt is dan een stuk kleiner. Je gebruikt hiervoor bijvoorbeeld touw of haringen. Beoordeel regelmatig de staat van het net. Zie je geen schade en dekt het net nog alles af? Dan is er voldoende bescherming voor jouw gewassen.

Voordelen van het AVR Tools tuinnet 10 x 2 meter
• Van weerbestendig en lichtgewicht materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet

Meer informatie
ArtikelnummerTN102
Eancode8712448294768
EenheidStuks
€ 8,49
Meer informatie
Gewicht130 gram
Hoogte59 mm
Diepte110 mm
Breedte110 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools