Strooiwagen – Universeel – 20 liter – Opklapbare duwstang

Strooi gelijkmatig met deze universele strooiwagen van AVR Tools. De kunststof bak heeft een inhoud van 20 liter, waardoor je genoeg capaciteit hebt om veel in een keer te strooien. Je brengt de strooiwagen in beweging door de opklapbare duwstang. De behuizing van de strooiwagen is gemaakt van gepoedercoat metaal. Metaal geeft deze strooiwagen een degelijk gevoel en door de coating krijgt roest minder kans. Met een hoogte van 93 centimeter drukken de meeste hoveniers, tuiniers en agrariërs deze duwstang ter hoogte van net onder het middel.

Gebruik de strooiwagen het hele jaar door

Doordat de strooikar van weerbestendige materialen is gemaakt, zet je de strooiwagen het hele jaar door in. De roterende uitworp verdeelt het materiaal gelijkmatig over het gazon of over een andere ondergrond in de tuin. In het voorjaar en de zomer verdeel je met deze zaaiwagen graszaad gelijkmatig over het gazon. In de winter strooi je zout op sneeuw, waardoor je ongelukken op de oprit of in de tuin voorkomt. Ook kunstmest is goed te gebruiken in deze strooiwagen. De strooiwagen is ontworpen om tot een snelheid van 5 kilometer per uur zijn werk te doen.

Strooiwagen met wielen op luch
t
Heb je de hele strooiwagen volgeladen? Dan kan het soms zwaar aanvoelen wanneer je de strooiwagen voortduwt. Deze strooiwagen is voorzien van banden op lucht, waardoor er een kleinere rolweerstand is dan bij massieve banden. Deze sterke luchtbanden zet je zowel op een harde ondergrond als op een zachtere ondergrond (gazon) in. Bovendien geven deze banden ook goede grip, wat zeker van belang is wanneer je strooit op ijs of sneeuw. Deze strooiwagen neemt je werk uit handen en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van kunstmest, graszaad of zout.

Voordelen van de AVR Tools strooiwagen universeel
• Metalen frame met weerbestendige kunststof strooibak
• Inhoud van 20 liter
• Luchtbanden met goede grip

Meer informatie
ArtikelnummerGP14
Eancode8712448420204
EenheidStuks
€ 89,00
Meer informatie
Gewicht5.620 gram
Hoogte586 mm
Diepte420 mm
Breedte500 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools