Mixstrobezem – Houten steel – 100 centimeter

"Een bezem afstemmen op een specifieke klus? Deze brede Talen Tools mixstrobezem gebruik je om voor verschillende klusjes in de tuin of op de boerderij. De lange haren van deze strobezem zijn flexibel, waardoor je ook in lastige hoekjes veegt. Dit is een groot voordeel van deze strobezem ten opzichte van de klassieke straatbezems. De langere haren zorgen er ook voor dat de steel van deze bezem iets korter is. Met een steellengte van 100 centimeter blijft deze mixstrobezem toch bruikbaar voor de doorsnee volwassen gebruiker. De haren lopen breed uit, waardoor je veegt met een breedte van ruim 30 centimeter.

Stal schoonvegen
De mix van stro is ook ideaal om hooi bij elkaar te vegen. Voorkom dat het hooi nat wordt. Het wordt zo zwaarder en de flexibele haren van deze mixstrobezem zijn minder krachtig dan harde synthetische haren. Gebruik je de bezem buiten de boerderij? Ook tijdens de vakantietijd is de bezem een handig hulpmiddel. Zo veeg je bijvoorbeeld ook je (voor)tent weer makkelijk schoon, wanneer daar blaadjes en ander vuil naar binnen zijn gewaaid. De steel is van een waxlaag voorzien, waardoor deze prettig in de hand ligt. De kans op splinters en blaren zijn klein. Bovendien blijft het hout nog langer sterk door deze laag wax. Het wordt voor nattigheid en viezigheid namelijk heel moeilijk om de kwaliteit van het hout aan te tasten.

Bezem ter decoratie
Voor een landelijke uitstraling van je tuin of om je staldeur een beetje op te vrolijken, deze bezem voegt zijn waarde ook toe wanneer je deze niet gebruikt voor veegwerkzaamheden. Door de fraaie uitstraling is deze bezem dus niet alleen functioneel. Zet je de bezem neer? Plaats hem dan wel op z’n kop. Zo bescherm je de haren en voorkom je dat deze blijvend krom gaan staan. Gaan er (te veel) haren krom staan? Dan merk je al snel dat er vuil of hooi achterblijft.

Voordelen van de Talen Tools mixstrobezem

• Ideaal voor het vegen van hooi
• Met houten steel van 100 centimeter
• Ook ter decoratie

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment."

Meer informatie
Artikelnummer1095
Eancode8712448010955
EenheidStuks
€ 9,99
Meer informatie
Gewicht590 gram
Hoogte1365 mm
Diepte115 mm
Breedte320 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools