Handschrepel – Verzinkt – Houten handvat

Op een milieuvriendelijke manier van je onkruid afkomen? Deze handschrepel helpt je met het weghalen van onkruid tussen de voegen, in bloembakken of rond gazonborders. Door de smalle schrepel, werk je nauwkeurig. Zo beschadig je gezonde planten niet en hou je de controle over welk onkruid je weghaalt. Doordat de handschrepel vervaardigd is uit verzinkt staal, zal roestvorming niet snel optreden. Wil je deze kans nog kleiner maken? Maak dan na gebruik de handschrepel schoon en droog. Spray teflonspray of smeer wat olie, om het staal nog meer te beschermen. Zo blijft de schrepel ook langer scherp, waardoor je met een scherpe punt blijft werken.

Gewaxt handvat
Werk prettig door het comfortabele houten handvat op deze handschrepel. Het hout is met een wax behandeld. Door die waxbehandeling ademt het hout. Zo blijft het hout langer sterk en mooi. De wax dringt tot diep in de houtnerven door, waardoor het water en vocht afstoot. Om de functionaliteit van het handvat verder te vergroten, is er ook nog een ophanggat aangebracht. Hierdoor berg je de handschrepel veilig op aan een gereedschapshaak. Zo hou jij structuur in je tuingereedschappen en oogt het netjes.

Compacte versie van een hak
De handschrepel heeft dezelfde functie als een grotere hak aan een steel. Grote voordeel is dat je met deze handschrepel nauwkeuriger te werk gaat. Een schoffel of hak is soms lastiger te gebruiken, omdat er weinig ruimte tussen de planten onderling zit. Verwijder het onkruid met wortel en al, zodat je zeker weet dat het niet binnen een mum van tijd weer terugkomt. Door het korte handvat zet je extra kracht bij in de grond, wanneer je niet direct bij de wortel komt.

Voordelen van de AVR Tools handschrepel van verzinkt staal
• Van verzinkt staal
• Met gewaxt houten handvat
• Milieuvriendelijke manier van onkruid verwijderen

Meer informatie
ArtikelnummerG70
Eancode8712448070706
EenheidStuks
€ 7,99
Meer informatie
Gewicht180 gram
Hoogte173 mm
Diepte47 mm
Breedte114 mm
KeurmerkFSC Hout SGSCH-COC-006839 | FSC 100 %

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools