Handhakje – Verzinkt staal – Essenhouten handvat

Dit compacte handhakje van AVR Tools gebruik je in (moes)tuinen van een compact formaat. In tegenstelling tot een hak met lange steel, bespaar je met dit handhakje ruimte en werk je bovendien ook nog preciezer. Om het handhakje prettig in de hand te laten liggen en de vorming van blaren te voorkomen, is het hout gewaxt. Deze wax geeft meer comfort, maar beschermt ook het hout tegen de aantasting door vuil en vocht. Hetzelfde geldt voor het staal. Door gebruik te maken van verzinkt staal is er een extra laagje bescherming aangebracht om de kans op roes te verkleinen. Berg na gebruik het handhakje weer veilig op door gebruik te maken van het ophanggat. Wanneer je het handhakje aan een gereedschapshaak hangt, verklein je de kans op slijtage door schuring met ander materiaal.

Grond beluchten met een handhakje
Wanneer het tijd is om de grond in jouw bloemenperkje te beluchten, is dit handhakje een welkom tuingereedschap. De grond beluchten is van belang om jouw bloemen en planten weer nieuwe impulsen te geven voor een gezonde groei. Er ontstaat namelijk weer meer ruimte om licht, lucht en vocht op te nemen. Belangrijke factoren die bijdragen aan een gestage groei van jouw gewassen, planten en bloemen in de tuin. Ook komen micro-organismen beter tot hun recht. Hierdoor worden de planten en bloemen nog beter voorzien van voedingsstoffen.

Onkruid wieden met een onkruidhakje
De benaming handhakje kan ook vervangen worden door onkruidhakje. Wanneer je het handhakje namelijk als onkruidwieder gebruikt, lukt het om het onkruid met wortel en al af te snijden. Verwijder je onkruid met wortel en al, dan is de kans minder groot dat het onkruid weer snel terugkomt. Hoewel het misschien niet het leukste klusje is, maak je het voor jezelf wel makkelijker wanneer je het onkruid wieden met enige regelmaat herhaalt. Hoe eerder je het onkruid uit de tuin haalt, hoe minder snel het zich verspreidt. Bovendien zal het ook minder diepgeworteld in de tuingrond zitten, waardoor er minder energie nodig is om het onkruid te verwijderen.

Voordelen van het AVR Tools handhakje
• Compact formaat
• Van verzinkt staal en gewaxt essenhout
• Ook te gebruiken als onkruidwieder

Meer informatie
ArtikelnummerG69
Eancode8712448070690
EenheidStuks
€ 7,99
Meer informatie
Gewicht180 gram
Hoogte253 mm
Diepte78 mm
Breedte100 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools