Handtuingereedschapset – 3-delig – Gerecycled – ECO Friendly

Duurzaam geproduceerd en van duurzame kwaliteit. Deze weerbestendige handtuingereedschapset van AVR Tools is geproduceerd uit stevig gerecycled kunststof. De ECO Friendly set bestaat uit een breed en smal verplantschepje. Ook vind je een handharkje in de tuinset. Deze compacte handgereedschappen helpen je met het onderhoud van je (moes)tuin. De handvatten zijn voorzien van een handige uitsparing, zodat je nog meer druk zet met je handen. Zeker in de wat zwaardere tuingrond kan dit handig zijn. Net als de kartelrandjes die je aan de onderzijde van de verplantschepjes terugvindt. Hierdoor glijden deze schepjes nog wat makkelijker de grond in. Verplanten kan noodzakelijk zijn voor een goede groei van je planten en bloemen. Of je hebt simpelweg de behoefte om de bloemen en planten op een andere plek te zetten.

Voordelen van kunststof gereedschap

Kunststof tuingereedschap ondervindt geen hinder van nattigheid, te veel zon en vuil. Na gebruik berg je dit setje van tuingereedschappen weer eenvoudig op aan een gereedschapshaak. Alle handvatten zijn namelijk voorzien van een handig ophanggat. Voor alledaagse klusjes zijn deze tuingereedschappen onmisbaar. Wanneer je ze vaak gebruikt, is het ook prettig als de gereedschappen comfortabel werken. Door het lichte gewicht werk je langdurig achter elkaar door. In tegenstelling tot metaal, maken deze kunststof tuingereedschappen ook minder lawaai. Kunststof is bestand tegen vuil en vocht. Voor je eigen gebruiksgemak is het wel raadzaam om na gebruik het materiaal goed schoon en droog te houden. Zo voorkom je dat tuingrond aankoekt.

Gebruik het handharkje om onkruid tegen te gaan
De drie tanden van het handharkje gaan probleemloos door de tuingrond heen. Wanneer je dit met regelmaat doet, krijgt onkruid niet de kans om zich te ontwikkelen. Dat is in meerdere opzichten belangrijk. Zo oogt onkruid vaak minder mooi, maar misschien nog wel belangrijker: onkruid kan de groei van gewenste bloemen en planten belemmeren. Wanneer onkruid zich niet kan ontwikkelen, kan het ook geen voedingsstoffen opnemen die andere planten en bloemen anders tekort zouden komen. Met het handharkje bewerk je ook de bodem, waardoor er weer een lossere structuur ontstaat. Een lossere structuur zorgt voor een betere opname van lucht, licht en vocht. Deze aspecten zijn onmisbaar voor een gezonde groei van jouw gewassen, planten en bloemen.

Voordelen van het handtuingereedschap van AVR Tools

• Van duurzaam gerecycled kunststof
• Bestaande uit 2 verplantschepjes en 1 handharkje
• Compact tuingereedschap voor alledaagse klusjes

Meer informatie
ArtikelnummerG730
Eancode8712448438643
EenheidStuks
€ 7,99
Meer informatie
Hoogte5 mm
Diepte300 mm
Breedte200 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools