Drukspuit – Professioneel – Gerecycled kunststof – 5 liter – Zuurbestendig – ECO Friendly

Geen wateraansluiting in de buurt op het terras of in je tuin? De Talen Tools drukspuit vul je tot 5 liter, waardoor je deze draagbare drukspuit overal in de tuin gebruikt. Met behulp van de meegeleverde draagband, draag je de drukspuit comfortabel over de schouder. Wanneer je de pomp losdraait, is het waterreservoir makkelijk te vullen. Met het op–en–neer bewegen van de pomp bepaal je voor het grootste gedeelte de druk waarmee je spuit. Hoe vaker je de pompbeweging maakt, hoe hoger de druk wordt. Ook is de druk aan te passen met de spuitmond. Draai de spuitmond losser of juist vaster om zo de gewilde druk te krijgen. De kracht van de spuit varieert van fijne nevel tot hoge druk. Het clipje op de lans kan vastgezet worden. Hierdoor blijft de drukspuit constant spuiten en heb jij meer bewegingsvrijheid met je hand.

Duurzame drukspuit
Deze drukspuit bestaat uit 100% gerecycled kunststof. Deze duurzame keuze geeft je de mogelijkheid om milieuverantwoord te werken in de tuin. Doordat de drukspuit ook gebruikt kan worden in de nevelstand, is het ook mogelijk om je planten te besproeien of te behandelen. Hierdoor werkt deze drukspuit niet alleen op schoonmaakgebied, maar ook op onderhoudsgebied voor jouw bloemen en planten. Ben je klaar met de drukspuit? Wanneer je geen zure vloeistoffen hebt gebruikt, is het advies om de drukspuit wel droog en schoon op te bergen. Zeker wanneer deze in een omgeving staat waar vorst of vrieskou invloed heeft.

Zuurbestendige drukspuit
Om onkruid tegen te gaan, maak je bijvoorbeeld gebruik van natuurazijn. De drukspuit is zo ontwikkeld, dat deze bestand is tegen het gebruik van zuren. Wil je chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken? Ook dan kan deze drukspuit gebruikt worden. Tegenwoordig zijn er ook veel verantwoorde bestrijdingsmiddelen op de markt. Kies bij voorkeur voor een van deze middelen. Heb je de drukspuit gebruikt met zure vloeistoffen? Spoel de drukspuit dan grondig na met schoon water. Door het zuur uit de drukspuit te spuiten, worden de rubberen onderdelen minder snel aangetast.

Voordelen van de Talen Tools professionele gerecyclede drukspuit

• Geen wateraansluiting nodig met deze drukspuit
• Gemaakt van gerecycled kunststof
• Zuurbestendig

Meer informatie
ArtikelnummerRD5
Eancode8712448439244
EenheidStuks
€ 29,95
Meer informatie
Gewicht120 gram
Hoogte210 mm
Diepte320 mm
Breedte113 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools