Drukspuit – Plantenspuit – Gerecycled kunststof – 2 liter – Zuurbestendig – ECO Friendly

Deze duurzaam ontwikkelde plantspuit van Talen Tools helpt jou in het onderhoud van de planten en bloemen in de tuin. Met een inhoud van 2 liter ervaar je genoeg inhoud, maar blijft de drukspuit qua gewicht toch beperkt. Breng extra druk aan in de plantenspuit door de pomp heen en weer te bewegen. Voordat je dit doet, is het belangrijk om te bepalen of het spuitstuk goed vastgedraaid zit. Houd de aanbevolen inhoud aan om de plantspuit te vullen. Vul je de plantspuit strak tot aan de rand? Dan is er te weinig lucht over om de druk in de spuit op te hogen. De spuitmond gebruik je ook voor het instellen van de druk. Zo kies je voor een fijne nevel of een straal met een hogere druk. Vergrendel de spuitknop wanneer je continu spuit.

Bladluizen behandelen met plantenspuit
Vaak ontkom je er niet aan: de bladluis. Ze bestaan in duizenden soorten, dus de kans is groot dat jouw bloemen of (kamer)planten wel eens met een bladluis te maken krijgen. Met deze plantspuit wordt het verdrijven van de bladluis een klein klusje. Wanneer de bladluis nog niet in groten getale aanwezig is, helpt het vaak om de bladeren af te spoelen met koud water. Eventueel voeg je wat spiritus of afwasmiddel toe. Mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, overweeg dan om een specifiek ecologisch bladluismiddel te gebruiken. Bladluizen behandel je bij voorkeur zo snel mogelijk. Zo verklein je de kans op verdere aantasting van je planten. Bovendien kunnen bladluizen dan ook geen plantvirussen overbrengen.

ECO Friendly plantenspuit
Gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Deze plantspuit is een van de producten uit de nieuwe ECO Friendly productlijn van Talen Tools. Je verlengt zelf ook de levensduur door de drukspuit na te spuiten met schoon water. Zeker wanneer je gebruik hebt gemaakt van zure bestrijdingsmiddelen. Maak geen gebruik van kokend water. Ben je klaar met de klusjes waar je de plantspuit voor nodig hebt? Zorg dan dat je deze droog en schoon opbergt. Zo voorkom je dat de rubberen onderdelen worden aangetast.

Voordelen van de Talen Tools drukspuit van 2 liter

• Geen wateraansluiting nodig met deze drukspuit
• Gemaakt van ECO Friendly gerecycled kunststof
• Zuurbestendig

Meer informatie
ArtikelnummerRD2
Eancode8712448439237
EenheidStuks
€ 9,99
Meer informatie
Gewicht120 gram
Hoogte210 mm
Diepte320 mm
Breedte113 mm

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools