Bezem – Lichtgewicht – Kunststof – Display – 64 stuks

Deze display van Talen Tools bestaat uit 64 bezems met een trendy zachtblauwe, zachtrode of zachtgroene kleur. Door de kunststof steel en de synthetische haren zijn deze bezems overal te gebruiken, al zijn ze voornamelijk geschikt voor kleine veegwerkzaamheden van licht materiaal. De bezem is circa 30 centimeter breed. De steel kan door de schroefdraad in de bezem eenvoudig vastgedraaid worden. De kunststof steel is 140 centimeter lang. Door deze lengte ervaar je een groot bereik, waardoor je ontspannen veegt.

Voordelen van een kunststof bezem?
De weerbestendige eigenschappen van de kunststof zorgen ervoor dat je ook zorgeloos buiten veegt. Naast de weerbestendigheid, kan het lichte gewicht van dit model ook een groot voordeel zijn in het gebruiksgemak. Zo is de kans op fysieke ongemakken een stuk kleiner én kost het veel minder energie om te vegen. Je veegt dan ook probleemloos een tijdje achter elkaar door. Omdat ook de haren synthetisch zijn en niet al te hard, weet je ook zeker dat er geen krassen op je vloer komen.

Geen kromme bezemharen?
De belangrijkste tip om te voorkomen dat je bezemharen kromtrekken: wanneer je deze bezem niet gebruikt, is het aan te raden om de bezem niet met de haren op de grond te zetten. Gebruik liever het geïntegreerde ophangoog om de bezem aan een gereedschapshaak te hangen. Of klem de kunststof steel in een gereedschapsklem. Op deze manier gaan de haren niet gebukt onder het gewicht van de steel.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bezem in display

• Lichtgewicht bezem voor langdurig comfortabel gebruik
• Van weerbestendig kunststof in een trendy kleur
• Met geïntegreerd ophangoog

Meer informatie
ArtikelnummerDISPBB69C
Eancode8712448439732
EenheidStuks
€ 319,36
Meer informatie
Hoogte1214 mm
Diepte477 mm
Breedte465 mm
KeurmerkFSC Hout SGSCH-COC-006839 | FSC 100%

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools