Bezem – Groen – Harde haren – Houten steel – 120 centimeter

"De oprit of het tuinpad schoonvegen? Maak gebruik van de sterke haren van deze Talen Tools bezem. Door deze harde haren veeg je ook hardnekkig vuil van de straatstenen af. De haren van synthetisch materiaal zijn weerbestendig en functioneren ook nog in natte omstandigheden. Bovendien klitten de nylon haren niet aan elkaar vast, wat bij kokosharen nog wel eens voorkomt. Je veegt met een breedte van zo’n 30 centimeter. Dit gemiddelde formaat maakt de buitenbezem inzetbaar op smalle tegelrijen, maar je veegt ook al snel je volledige tuinpad of terras schoon.

Bezem met sterke steel
Voor een comfortabele werkhouding pak je de stevige houten steel met twee handen vast. Plaats de ene hand aan het uiteinde van de steel en bepaal met je andere hand met welke hoek je veegt. De steel is 120 centimeter lang, waardoor deze door vrijwel iedere volwassene bruikbaar is. Hoewel de steel van nature sterk is, is het belangrijk dat je niet overdreven veel kracht zet. Om echt kracht te zetten is een handborstel altijd aan te raden. Zo werk je nog directer op het te behandelen oppervlak.

Bezem voor buiten
Door de harde haren en het weerbestendige materiaal is deze straatbezem uitermate geschikt voor buitengebruik. Bovendien zijn de haren ook in staat om kwetsbare ondergronden te beschadigen, waardoor deze bezem niet direct voor gebruik binnenshuis is. Je kiest hiervoor bijvoorbeeld voor een bezem met zachtere kokosharen. Ben je buiten klaar met je klus? Klem de bezem dan aan een gereedschapshouder of berg hem op de kop op. Zo bescherm je de haren van de bezem en komen ze niet krom te staan. Kromme haren geven een minder optimaal veegresultaat.  

Voordelen van de Talen Tools bezem

• Met harde kunststof weerbestendige bezemharen
• Met houten steel van 120 centimeter
• Met een veegbreedte van 30 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment."

Meer informatie
Artikelnummer1066
Eancode8712448288590
EenheidStuks
€ 6,99
Meer informatie
Gewicht730 gram
Hoogte1275 mm
Diepte85 mm
Breedte290 mm
KeurmerkFSC Hout SGSCH-COC-006839 | FSC 100%

Daarom AVR Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van AVR Tools